Hvor længe kan man spise muffins til morgenmad?

Sidste weekend blev der afholdt marathon her i Cape Town. Der var også flere trailløb, hvor man løb op på Table Mountain og kom omkring andre fantastiske steder her i Cape Town. Min form er blevet lidt for rund til, at jeg kunne have klaret nogle nogle af delene, men jeg fik dog spændt mine kombi vandre-/løbesko på og fik luntet en lille tur den dag marathon blev afholdt. Det er næsten det samme som at være med. Eller…?

Vi har været afsted i tre uger nu og det er ved at gå op for mig, at jeg nok ikke kan blive ved med at spise muffins og kager ovenpå en god solid omelet og baked beans hver morgen. Vi har boet på hotel her i Cape Town og selvom det er behageligt kan jeg godt se, at jeg bliver nødt til lægge feriementaliteten fra mig og finde ud af, hvordan man rejser på en lidt mere balanceret måde. Ferie er tit et afbræk, hvor man giver los for sunde vaner og er ekstra “god” ved sig selv. Jeg er en stor fan af det og på ingen måde en helsefanatiker, men jeg må vist arbejde med balancen fremover.

Vi mødte et ældre engelsk par hernede, hvor manden på 70+ var hernede for at løbe marathon. Han havde løbet mere end 270 marathons og rejste jorden rundt med sin kone for at løbe marathons og skrive om sine oplevelser. Imponerende. Tror dog ikke helt det rammer den balance jeg gerne vil finde.

I morgen rejser vi til Sri Lanka, hvor vi skal leve lidt mere spartansk. Det løser måske problemet.

Den engelske mand vi mødte hedder Jim Manford og I kan finde hans beskrivelse af sine oplevelser med HC Andersen Marathon i Odense her

Man kan også komme op på Table Mountain på andre måder end at løbe.

dsc_0044-1

2 kommentarer til “Hvor længe kan man spise muffins til morgenmad?”

  1. Det ser flot ud! Dejligt at følge jeres oplevelser – selvom jeg nærmest blev søsyg af at læse om fisketuren ..

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: