New Zealand én dag ad gangen

For en lille uges tid siden ankom vi til New Zealand. Vi havde ikke rigtig nået at planlægge noget på forhånd ud over at få booket vores autocamper. Det har efterladt os en smule uforberedte, selv Benjamin mistede orienteringen og spurgte om vi ikke snart skulle holde jul.

Gennem de første fire måneders rejse har vi hele tiden været en smule på forkant og har fået læst lidt om stederne vi skulle besøge som det næste. Det har været med til forberede os, og børnene på, hvad der ventede os. Jeg tænker ikke så meget på den praktiske planlægning, hvor man planlægger hvor man skal sove og hvilke steder man skal se, men snarere sådan en mere diffus mental forberedelse på at ankomme til et nyt land og en ny kultur.

Forberedelse undervejs – vi har nu købt en fiskestang.DSC_0667.jpg

Da vi kom til New Zealand føltes til lidt som at dumpe ned fra himlen og befinde sig et sted vi slet ikke var forberedte på. New Zealand er dejligt og folk er meget venlige, så det har ikke været nogen dårlig oplevelse, snarere sådan en fornemmelse af: Fedt, så er vi her, gad vide hvad der venter i morgen?

Vi skal rejse rundt på New Zealand i en autocamper. Det er en meget almindelig måde at besøge landet på og rigtig mange steder findes der områder, hvor man kan parkere og overnatte. Det skaber en enorm fleksibilitet og passer meget godt til vores manglende planlægning. Er der noget vi ikke kan lide, hopper vi bare ind i vores kolonihavehus på hjul og kører et andet sted hen.

Frokost ved Lake Taupodsc_0719-1

Overalt er der en fantastisk natur, hvor man kan lave små og store vandreture.dsc_0529

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: