Bienvenido a Buenos Aires

Så er vi ankommet til Argentina. 11 timers flyvetur er vel overstået og kommet lidt på afstand. Jeg når mellem hver flyvetur at glemme, at jeg på ingen måde bryder mig om at flyve. Heldigvis klarer resten af familien sig fint og børnene er efterhånden blevet fantastiske til at klare flyveturene. Et carte blanche til at se så mange film de vil hjælper selvfølgelig på det.

De første par dage har vi kæmpet lidt med jetlag. Tidligere på turen har vi ikke været så medtagede, men de otte timer mellem New Zealand og Argentina satte sine spor de første dage. Børnene faldt først i søvn langt over midnat og stod først op ved middagstid. Vi er heldigvis ved at få os omstillet og nyder godt af det privilegium, at vi har masser af tid og sagtens kan tillade os at tage nogle dage, hvor vi bare kommer til hægterne igen.

Nu er vi så i Argentina og i Buenos Aires. Det har stået på min ønskeliste næsten lige så længe jeg kan huske. Det er fantastisk at være i et land, hvor folk har attitude og en god portion selvfedme. Der er ingen som argentinere, der kan drikke en kop kaffe og samtidig se ud som om de ejer hele området. Jeg kan huske en af mine argentinske undervisere fra universitetet, som underviste i Sydamerikansk litteratur og altid udstrålede en aura af, at “I skal være heldige over overhovedet at være i samme rum som mig”. Den slags er der mange af her – på den gode måde.

De første dage er som sagt gået med at komme lidt til hægterne og gøre som folk i Buenos Aires gør i weekenderne her om sommeren når temperaturen gør luften i byen tung: At besøge parker og andre grønne områder for at slappe af, spille fodbold, køre på rulleskøjter, tale sammen, spise is og bare være.

Parque CentenarioDSC_0108.jpg

Udsigten fra vores lejlighed i MonserratDSC_0005.jpg

Besøg på Naturhistorisk Museumdsc_0087

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: