Ændring af rejseplaner

Vi befinder os i øjeblikket i Cusco i Peru. Tanken var egentlig kun at blive nogle få dage mere, men eftersom vejrfænomenet El Niño viser tænder bliver vi nok nødt til at lave vores rejseplaner om.

Vi ankom til Peru for en lille håndfuld dage siden og efter at have købt et lokalt simkort, det syvende indenfor de sidste 7 måneder, ringede jeg til en god ven, som er bosat i Lima. Vores plan var egentlig at rejse ud til kysten og så op mod Lima for derefter at besøge bjergene nær Huaraz i Cordillera Blanca. Min ven i Peru fortalte imidlertid, at det nok ville være en god ide at udskyde turen ud til kysten i et stykke tid. Store dele af Perus kyst er nemlig ramt af slemme oversvømmelser som følge af vejrfænomenet El Niño. Mange veje, broer og huse er skyllet væk og selv i Lima er der ikke vand i hanerne.

Når vi rejser er vi ofte optagede af nuet og særligt her på den sidste del af rejsen har vi sjældent fået forberedt meget i forhold til de lande vi skal besøge fremadrettet – det burde vi måske gøre lidt mere i? Nuvel, nu er vi i hvert fald i Peru og Cusco. Vejret her i Cusco er medgørligt og fint og vi er langt fra de ramte områder. Indtil videre afventer vi situationen og ser hvad der er muligt. Cusco er bestemt heller ikke noget dårligt sted at vente. Byen er den gamle hovedstad for inkariget og her vrimler med flotte ruiner og emmer af historisk tyngde. Og så flyver der kolibrier rundt i haven hvor jeg sidder og skriver dette indlæg.

Kolibri from Anders Nielsen on Vimeo.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: