Sidste stop – New York

Så er vi i New York. Det virker meget passende at slutte vores rejse her. Vi bor midt på Manhattan i et vivar af mennesker fra hele jorden, en stor blanding af turister og lokale; hvor gaderne summer af liv og hvor man hører 10 forskellige sprog på en gåtur rundt om blokken. På den måde får vi et sidste koncentreret indtryk af alt det verden kan byde på.

New York og Manhattan har været et af de stop, som både vi og børnene har glædet os til. Sarah er kommet her flere gange og jeg selv var her tilbage i år 2000. Sarah og jeg elsker livet og de massive indtryk man får her, og hos børnene er der en bevidsthed om, at New York er noget specielt. Nu er New York selfølgelig også et referencepunkt, som går igen selv i børnehøjde. Da vi kom ind på Times Square kunne børnene snakke om, hvordan det var her kæmpe bagel’en faldt ned fra himlen i tegnefilmen “Det regner med frikadeller”.

Hotdogs i regnvejrus - 1 (7)M&M butikken ved Times Squareus - 1 (6)Empire State Building om aftenen med toppen delvist dækket af regnskyerus - 1 (2).jpg

3 kommentarer til “Sidste stop – New York”

  1. Hej Anders + familie. Tænk at I allerede har været væk så længe og er på vej retur til Danmark. Jeg er sikker på, at det ikke kun er mig, der kommer til at savne dine rejseberetninger. Nyd New York

    Like

  2. Hej! New York er bare super fedt. Vi var der også i en uge for nogle år siden, og det var virkelig en oplevelse 🙂 Det ser også ud til, at I har haft nogle gode dage og oplevelser derovre 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: