2 down, 98 to go… igen

Hjemme igen. Står med et utal af flyttekasser og skal til at indrette et hjem igen. Sidst jeg stod med med flyttekasserne var da vi pakkede ned for at tage afsted. På en måde markerer det en fin afslutning på turen at pakke sine gamle ting op igen.

Indtrykkene flyver stadig rundt i hovedet på os og det hele skal have lov at sætte sig over det næste stykke tid. Det er på mange måder en rar proces. At vi nu er hjemme igen markerer også en afslutning på denne blog. Jeg tvivler på, at I gider høre om hvilke ting der ryger i kælderen og hvor spisebordet skal stå. Så det vil jeg forskåne jer for.

En sidste note at afslutte på, må være at opfordre til at udleve de drømme man har. En af vores er at rejse og det har vi så gjort og verden står endnu; vi lever og har det godt, vi har fundet et sted at bo igen, vi er ikke gået totalt fallit, Sarah har et job og på mandag starter børnene i deres gamle skole igen. Den eneste forskel er, at vi er blevet så utroligt meget rigere på oplevelser, som vi vil bære med os resten af livet.

Tak for at læse med.

3 kommentarer til “2 down, 98 to go… igen”

  1. Hej Anders. Velkommen hjem.😊 Dejligt, at I havde en god tur. Glæder mig til vi ses igen. Jeg skal hilse fra dem alle. Kh. Jens

    Sendt fra min iPhone

    Den 2. maj 2017 kl. 23.58 skrev Om at rejse <comment-reply@wordpress.com>:

    Anders Nielsen posted: “Hjemme igen. Står med et utal af flyttekasser og skal til at indrette et hjem igen. Sidst jeg stod med med flyttekasserne var da vi pakkede ned for at tage afsted. På en måde markerer det en fin afslutning på turen at pakke sine gamle ting op igen. Indtr”

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: